Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SaPKo vei pisteet 4-2

U.S. Savonlinna 10.1.71
Rauman Lukko piti Savonlinnan Pallokerhoa ja 2160-päistä katsomoa hermostuttavassa jännityksessä 2 ja puoli erää. Ensimmäisessä erässä raumalaisten kaksi roikkolaukausta pääsi yllättämään mv Viskarin kiekon pomppiessa maaliin. SaPKolla oli vastaavasti vaikeuksia maalienteossa, mutta kolmannessa erässä hyvin pelannut Lukon Siivonen joutui antautumaan kolmesti ja pisteet jäivät kotiin. SaPKon voittonumerot olivat 4-2 (0-2, 1-0, 3-0). Tuomaripari Isotalo - Karento piti hyvin pelin käsissään.


Neljän plusasteen kostea sää heikensi jäänpintaa tehden kiekon kulun pomppivaksi. Tämän ansiosta raumalaiset pääsivät yllättämään kahdesti, vaikka ensi erä olikin muuten tasainen. Toisessa erässä SaPKo hallitsi, mutta Siivonen oli tarkkana, eikä maaleja syntynyt yhtä enempää. Kolmannessa erässä raumalaiset väsähtivät ja Savonlinna vei kalliit pisteet. Ottelussa otettiin miestä molemmin puolin, mutta oikeaoppisesti, joten jäähyjä ei tullut liiemmälti. Tilanteessa 2-2 SaPKolla oli rangaistuslaukaus, mutta sen Siivonen torjui.

Lukon paras oli ehdottomasti mv Siivonen ja lisäksi voidaan mainita puolustaja Tapio Koskimäki. Ketjut olivat tasaisia. SaPKon paras ketju oli kahdessa maalissa osallisena ollut Koikkalainen - Väätämöinen - Södervik. Puolustus pelasi Martti Turusen loukkaantumisen takia kolmella miehellä ja heistä oli paras Jyrki Turunen. Maalissa Viskari tarkka.

Ottelutapahtumat: 1. erä: 0-1 Rautalin 8.21, 0-2 Koskimäki 11.52 - Jäähy Lukon Lehtorinteelle 2 min.
2. erä: 1-2 Koikkalainen (Väätämöinen - Södervik) 6.13. - Jäähyt: Lukon Lunden ja SaPKon J. Turunen sekä P. Tirkkonen 2 min. kukin.
3. erä: 2-2 P. Tirkkonen 9.57, 3-2 Piuhola 14.04, 4-2 Södervik (Koikkalainen - Väätämöinen) 16.52. - Jäähyllä Lukosta Lehtorinne ja Lunden, SaPKosta Räsänen 2 min. kukin.

©2020 SaPKo - suntuubi.com