Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jokerit vei helpolla
Savonlinnalta pisteet

U.S. Helsinki 6.1.71
Pääkaupungin kohdalla alkoi mestaruussarjakiekkoilu runsaan kuukauden tauon jälkeen laiskasti Jokereiden ja Savonlinnan PK:n välisellä kamppailulla, jossa Jokeritkin tyytyi vain varmistamaan kaksi sarjapistettä. Pelin alku lupasi kyllä paljon savonlinnalaisten pirteän yrityksen ansiosta: SaPKo painoi rajusti päälle ensimmäisten seitsemän peliminuutin aikana, jolloin "Eppuli" Holopainen piti vain onnella maalinsa puhtaana. Sitten Jokerit puolivauhdillakin pelaten otti selvästi ohjakset haltuunsa ja voitti varmasti 5-1 (1-0, 2-0, 2-1). Yleisöä oli vain 2184.


Jokereitten ykkösketjussa Seppo Revon ja "Elmo" Monosen rinnalla kuitenkin Matti Lampaisen ketjusta toiseen heittelemä 0lli Hietanen täytti kaikella kunnioituksella "Leuka" Monosen paikan ja oli Jokereitten tehokkain hyökkääjä: kaksi maalia. Kolmosketjun keskushyökkääjä Timo Sutinen oli jälleen voimakas hahmo. Puolustuksen johtaja ja paras pelinrakentaja Ilpo Koskela on nyt oppinut myös laukomaan ilmeisesti Lampaisen koko syyskauden "jankutuksen" jälkeen.

Savonlinna esiintyi nyt tapiostaan huolimatta enemmän edukseen kuin syksyn vierailuillaan otteluissa IFK:ta ja HJK:ta vastaan. Puolustajille sattuu silti aivan liiaksi harhasyöttöjä, eikä kiekkoa osata tuoda ylös. Jyrki Turunen täytti parhaiten paikkansa.

I erä: 1-0 Erkki Mononen (Luolaja) 14.45. - Erä jäähytön.
II erä: 2-0 Hietanen (Repo) 1.53, 3-0 Turunen 9.47. - Jäähyt: Erkki Mononen, Jokerit, Turkulainen ja Räsänen, SaPKo 2 min.
III erä: 4-0 Hietanen 0.59, 4-1 Väätämöinen 15.53, 5-1 Arvaja (Sutinen) 17.50. - Jäähyt: Turunen, Jokerit 2 min. Ottelun tuomitsivat Pentti Isotalo ja Hannu Karento.

©2020 SaPKo - suntuubi.com