Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tasoero Tampereella
KooVee voitti 7-0

U.S. Tampere 24.11.70
Heikkoakin heikompaa kiekkoilua esitti Savonlinnan Pallokerho tiistaina Tampereella. Vastassa sillä oli KooVee, jolla ei ollut minkäänlaisia vaikeuksia voittaa ja ottaa kaksi mestaruussarjapisteitä. Erätuloksin 1-0, 2-0, 4-0 päädyttiin murskanumeroihin 7-0, joissa ei taito ja tasoerot huomioiden ole pienintäkään väittelyn aihetta. Erotuomareina olivat jälleen helsinkiläiset Unto Viitala ja Karl-Gustav Kaisla ja yleisömäärä ylitti niukin naukin 2.000 rajan, sillä pääsylipun lunasti 2.001 katsojaa.


KooVeenkaan peli ei suuremmin ilanduttanut, mutta vieraisiin verrattuna se oli sentään lähempänä kiekkoilua. Paras trio oli voittajista Räikkönen, Nurmi, Heimo Keinonen. Maalivahti Leo Seppänen pelasi kolmannen perättäisen nollapelin, sillä Lukko ja Turun Toverit alistuivat aiemmin Seppäsen edessä.

SaPKon maalissa Timo Viskari yritti kaikkensa, mutta ylivoiman edessä - esim. toisessa erässä KooVeen pelaajat laukaisivat 27 kertaa kohti SaPKon maalia - hänenkin oli pakko antautua. Paavo Tirkkonen, SaPKon ainoa täysipainoinen pakki, joutui jättämään pelin kesken ensi erässä loukkaantuneen jalan vuoksi.

I erä: 1-0 Veikko Savolainen 0.41. Jäähyt: Pentti Pennanen ja Jyrki Turunen, SaPKo 2 min.
II erä: 2-0 Heimo Keinonen 7.04, 3-0 Mikko Räikkönen (Seppo Nurmi) 10.07 KooVeen pelatessa vajaalla. Jäähyt: Rauno Lehtiö, Heikki Keinonen, KooVee, Jyrki Turunen, SaPKo, 2 min.
III erä: 4-0 Esko Rantanen 4.52, 5-0 Hannu Haapalainen 10.28, 6-0 Rauno Lehtiö (Mikko Räikkönen) 14.46, 7-0 Heimo Keinonen (Esko Kantanen) 18.53. Jäähyt: Pentti Pennanen ja Jyrki Turunen, SaPKo sekä Hannu Haapalainen, KooVee 2 min.

©2020 SaPKo - suntuubi.com