Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Rastion paluujuhla
Lukko löi SaPKon 8-0

U.S. Rauma 1.11.70
Teppo Rastio palasi parin vuoden tauon jälkeen mestaruussarjaotteluihin seuransa Lukon ensimmäisessä "avohalliottelussa", kun Rauman hallista vielä puuttuu katto. Mutta "Teppoon" pelissä oli entistä hohtoa ja hän johti suvereenisesti puolustusta: tämän takia SaPKon hyökkäyksistä meni täysin terä. Lukko hallitsi kaikki tilanteet ja voitti ansaitusti 8-0 (1-0, 5-0, 2-0) 4194 maksaneen katselijan riemuksi.


Rastio pelasi kuitenkin vain kaksi erää ja teki sen jälkeen tilaa Arto Laineelle, kun Lukon johto oli jo selvä. Vaihtoaitiosta käsin hän sitten hymyili kuumenneille savonlinnalaisille. Juuri pekkaa pahemmaksi eivät tässä vaiheessa jääneet raumalaisetkaan. Erotuomarit Reijo Kääriäinen ja Räshid Hakimsan saivat
jakaa kolmannessa kaikkiaan 18 jäähyminuuttia, joista kandeksan tuli SaPKon puolustaja Erkki Räsäsen osalle.

Lukon riveissä ilanduttivat Rastion ohella 16-vuotias joukkueen kuopus Timo Lehtorinne ja kolme maalia tehnyt Erkki Sundelin. Yhtenäisin ketju oli Lehtorinne - Kai Rosvall - Hannu Lunden, mutta huonosti eivät muutkaan kolmikot pelanneet. Pentti Rautalin ja Matti Saurio jaksavat yhä. SaPKo sortui puolustukseensa, mutta mv. Timo Viskaria ei voi syyttää tappiosta. Parasta hyökkäyspeliä esitti ketju Piuhola - Turkulainen - Muikku.

I erä: 1-0 Lehtorinne (Erholm) 13.47. - Erä oli jäähytön.
II erä: 2-0 Rosvall (Koskimäki) 4.59, 3-0 Lotila (Saaristo) 8.45, 4-0 Sundelin (Rautalin) 9.30, 5-0 Sundelin (Rautalin) 11.57, 6-0 Lotila (Arto Laine) 15.53. - Jäähyt: Martti Turunen ja Räsänen, SaPKo 2 min.
III erä: 7-0 Sundelin (Saurio) 1.39, 8-0 Saarikko 2.52. - Jäähyt: Räsänen, SaPKo 4 x 2 min, Turkulainen ja Pennanen, SaPKo, Saarronlahti, Arto Laine ja Rautalin, Lukko 2 min.

©2020 SaPKo - suntuubi.com