Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SaPKon johto puolessa
minuutissa tappioksi

U.S. Pori 1.3.70
4-3 lukuihin päättyi Ässien ja SaPKon välinen mestaruussarjan ottelu. Luvut ovat samat kuin syyskierroksella Savonlinnassa. Eränumerot olivat 2-0, 0-3, 2-0. 2061 maksanutta katselijaa seurasi peliä, jolla ei sarjaan nähden enää ollut mitään merkitystä. Reijo Kääriäinen ja Kari Turpeinen tuomitsivat ensinmainitun pääasiassa viheltäessä.


Savonlinnan Pallokerho on edistynyt melkoisesti jääkiekkoilussa ja se esitti tänäänkin melko kaunista vastakarvatyöskentelyä. Etenkin ketju Jorma Muikku - Seppo Repo - Pekka Parikka oli ajoittain hyvä, jos kohta Repo pilasikin monta hyvää tilannetta itsekkyydellään. Puolustuksen näkyvin oli Paavo Tirkkonen, mutta kaikkein paras mies joukkueessa oli maalivahti Timo Viskari.

Porin Ässien nuorten ketju Väkiparta - Koskinen - Riihimäki parantaa yhä ja tänäänkin se pelasi erittäin kauniin pelin. Myös Ilkka Mesikämmen sopeutuu hyvin ketjutyöskentelyyn. Puolustuksessa oli paras Tapio Flink yhdessä maalivahti Jorma Valtosen kanssa.

I erä: 1-0 Riihimäki (Koskinen) 8.21, 2-0 Rautakallio (Mesikämmen) 17.37. - Jäähyt: Väätämöinen, SaPKo 2 min.
II erä: 1-2 Koikkalainen (Väätämöinen) 8.45, 2-2 Seppo Repo 8.47, 2-3 Repo (Muikku) 14.31. - Jäähyt: Mesikämmen ja Tapio Flink, Ässät 2 min.
III erä: 3-3 Heikkilä (Nurminen) 2.02, 4-3 Koskinen (Matalamäki) 2.36. - Jäähyt: Muikku, SaPKo 2 min. Ottelun jälkeen palkittiin maalivahti Jorma Valtonen kultaisella rannekellolla.

©2020 SaPKo - suntuubi.com