Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jokereiden alkuvauhti
lannisti SaPKon 4-2

U.S. Savonlinna 24.1.70
Erinomaisissa olosuhteissa kohtasivat Savonlinnassa SaPKo ja helsinkiläinen Jokerit. Pakkasta oli mukavat 7 astetta ja yleisöä 2751 maksanutta. Tuomaripari Kääriäinen - Nieminen Tampereelta selviytyivät tehtävästään tyydyttävästi, joskin kolmannen erän muutamat jäähytuomiot olivat jossain määrin ihmeellisiä. Jokerit ottivat molemmat pisteet hyvän alkupelinsä ansiosta numeroin 4-2 (3-1, 0-0, 1-1).


Ensimmäinen erä oli täydellisesti helsinkiläisten hallinnassa ja maaliluvut jo vajaan yhdeksän minuutin kohdalla niinkin vakuuttavat kuin 3-0. Repo pääsi 13.03 kaventamaan tilanteeseen 3-1, jotka jäivät myös eränumeroiksi. Toisessa ja kolmannessa erässä ottivat Jokerit huomattavasti rauhallisemmin kotijoukkueen hallitessa tapahtumia. Toinen erä oli maaliton, mutta kolmannessa heilahti kummankin joukkueen maaliverkko kerran.

SaPKon mandollisuudet kolmannessa erässä tasoittaviin maaleihin olivat ilmeiset, mutta turhat jäähyt tekivät yritykset vajaalle miehistölle ylivoimaisiksi.
Jokereitten näkyvimpiä olivat Relaksen lisäksi puolustuksen Koskela ja Peräoja ja hyökkäyksessä tekivät vakuuttavaa työtä ketju Monoset - Hietanen.
Kotijoukkueen kiitosmaininnan arvoiset olivat maalivahti Viskari, puolustuksessa Tirkkonen ja Jyrki Turunen ja hyökkäyksessä vain Koikkalainen.

Ottelutilastoa:
I erä: 0-1 Hietanen (Perttula) 3.57, 0-2 Ketola (Leppä) 5.29, 0-3 Lauri Mononen (Hietanen) 8.37, 1-3 Repo 13.03. Jäähyt: Koskela, Jokerit 2 min.
II erä: Maaliton. Jäähyt: Ahokas, Koskela, Jokerit ja Turkulainen, SaPKo kukin 2 min.
III erä: 1-4 Erkki Mononen (Ketola) 14.35, 2-4 Koikkalainen 18.03. Jäähyt: Perttula, Hietanen, Jokerit, Tirkkonen, Repo, Turunen, SaPKo kukin 2 min, Turkulainen, SaPKo 2+2 min, Ketola, Jokerit 10 min.