Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Savonlinna säilyi
Seppo Revon maali ratkaisi
SaPKolle pisteet


U.S. Savonlinna 4.3.69
SaPKo taisteli rajusti sarjapaikkansa puolesta viimeiseen minuuttiin saakka innokkaasti kannustaneen lähes kolmetuhantisen yleisönsä (2597 maks.) edessä. Mainiosti pelanneen Seppo Revon onnistui kolmannen erän viimeisellä minuutilla nostaa kiekko vasempaan yläkulmaan, millä sinetöityi voitto Upo:sta numeroin 4-2, erät 1-1, 2-0, 1-1. Olosuhteet olivat hyvät, pakkasta 11 astetta. Erotuomarit Kari Turpeinen Tampereelta ja Raimo Tuominen Hämeenlinnasta onnistuivat mukavasti tehtävässään.


Pelin ratkaisu piili savonlinnalaisten kovassa yrityksessä, jolla saatiin tarvittavat maalintekopaikat tarkasti puolustaneen Upo:n riveihin iskettyä. Huhuillusta sopuottelusta ei näkynyt häivääkään tilanteitten aaltoillessa maalilta toiselle vauhdikkaasti. SaPKon pelikään ei voitosta huolimatta luistanut aivan parhaalla tavalla, mutta yritys korvasi paljon. Voitto heltisi lähinnä toisen erän ansiosta. Seppo Repo on talven mittaan kasvanut tosi pelaajaksi ja hän oli hyökkääjistä paras. Lähimmäs häntä yltivät Pentti Pennanen ja Timo Väätämöinen. Puolustuksessa Paavo Tirkkonen osoitti olevansa hyvässä kunnossa Tukholman MM-kisojakin ajatellen.

Upo:n puolustus oli tiukka, mutta hyökkääjistö hajanainen. Raimo Määttänen rakensi peliä rauhallisesti. Hyökkääjistä Matti Harju ja Esa Peltonen olivat parhaat, mutta lähelle nousi myös Jussi Piuhola. Maalivahti Stig Wetzell erinomainen.

I erä: 0-1 Piuhola (Peltonen) 9.21, 1-1 Repo (Räsänen) 12.57. Jäähyt: SaPKo: Turunen 2 min.
II erä 2-1 Pennanen (Muikku) 4.00, 3-1 Parikka 9.21.
III erä: 3-2 Nurmi (Harju) 2.10, 4-2 Repo 19.31. Jäähyt: SaPKo: Pennanen 2 min., Upo: Äikäs ja Nurmi 2 min.

©2020 SaPKo - suntuubi.com