Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SaPKolla jo uskonpuute
Upo voitti helposti 4-1


U.S. Lahti 12.1.69
Upon Pallolla ei ollut vaikeuksia ottaa jääkiekon mestaruussarjapisteitä Savonlinnan Pallokerholta. Siisti, mutta vaisu peli päättyi lahtelaisten voittoon 4-1 (1-0, 2-1, 1-0).  Varmoina tuomareina toimivat Pentti Isotalo ja Räshid Hakimsan ja katsojia oli 1079. Savonlinnalaisilta tuntuu usko sarjassasäilymiseen jo kadonneen, siksi vaisu oli heidän esityksensä. Vain ensimmäisessä erässä SaPKon pikkunätti peli kykeni tarjoamaan Upolle vastusta, mutta loput kaksi erää sujuivat täysin lahtelaismerkeissä. SaPKon maalivahti Timo Tuomaisen loistotorjunnat viimeisessä erässä pelastivat muuten väsähtäneen joukkueen suuremmilta tappioilta.

Upolta puuttui puolustuksesta Seppo Laakkio ja hyökkääjistä Juhani Peltola, mutta se ei vaikuttanut joukkueen kokonaistehoon. Koska vastustajakaan ei pyrkinyt kovaan peliin, tyytyivät lahtelaisetkin pelaamaan suuremmitta vauhditta. Puolustuksella ja etenkin maalivahdilla oli helppo päivä. Ketjuista oli paras Pertti Nurmi - Juhani Aaltonen - Raimo Ranta, joista ensinmainittu oli koko kentän paras.

SaPKon parhaaksi kohosi viimeisen erän torjunnoillaan maalivahti Tuomainen. Puolustus pelasi kolmella miehellä, joka näkyi selvästi lopussa. Paras ketju oli Jorma Muikku - Seppo Repo - Pentti Pennanen.

Pelitapahtumat: 1. erä: 1-0 Aaltonen (Ranta) 16.16. Ei jäähyjä. - 2. erä: l-l Väätämöinen (Koikkalainen) 7.33, 2-1 Nurmi 7.54, 3-1 Määttänen (Puhakka) 10.33. - Jäähyt: O.  Mujunen Upo ja P. Tirkkonen SaPKo 2 min. - 3. erä: 4-1 Ranta 2.15. - Jäähyt: J. Piuhola  Upo ja J. Turunen ja J. Muikku SaPKo, kukin 2 min.

©2020 SaPKo - suntuubi.com