Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Onnetar hylkäsi SaPKon
Lukko vei pisteet maalein 2-3

U.S. Savonlinna 22.12.68
Lukko haki molemmat sarjapisteet SaPKo:lta, sillä savonlinnalaisten taito ja voimat eivät riittäneet onnettaren käännettyä selkänsä kotijoukkueelle kanden viimeisen erän takaa-ajossa. Lukko hallitsi ensimmäistä erää täysin. Seuraavat erät menivät savonlinnalaisten nimiin, mutta maaliero ei silti riittänyt edes pisteiden jakoon. Ottelu päättyi 2-3 (0-2, 1-1, 1-0). Yleisöä oli 2789 maksanutta.

Ottelun paras taistelupari oli Pennanen - Keinonen. Pennanen piti Keinosta hyvin "aisoissa", josta Keinonen hiilestyi ja sai vastustajan mailan heittämisestä 10 min. käyttäytymisrangaistuksen toisessa erässä. Muuten ottelu oli siisti, sillä jäähyjä jaettiin molemmille joukkueille kuusi. Myös ottelun tuomarit Isotalo ja Kääriäinen onnistuivat tehtävässään hyvin. Lukon paras oli tehopakkaus Vehmanen - Rosvall. Puolustus pelasi tasavahvasti ja maalissa kunnostautui Siivonen, joka selvitti etenkin toisessa erässä tukun vaarallisia tilanteita.

Ottelu ei ollut SaPKo:n paras sarjapeli. Maalissa Tuomainen pelasi kohtalaisesti ja puolustuksen Jyrki Turusta kannattaisi kokeilla runsaammin kovissa yhteenotoissa. Pennanen kunnostautui hyvänä vartijana.

Ottelutilastoa:
1. erä: 0.51 Vehmanen (Rosvall) 0-1, 18.11 Rosvall (Vehmanen) 0-2. - Jäähyt: Lunden ja Pennanen 2 min.
2. erä: 18.05 Väätämöinen (Turkulainen) 1-2, 19.40 Vehmanen (Rosvall) 1-3. - Jäähyt: Keinonen 10 ja Rautalin 2 min.
3. erä: 4.05 Repo 2-3. - Jäähyt: Tikkanen, Räsänen, Vehmanen 2 min.


 

©2020 SaPKo - suntuubi.com