Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TuTo takalukossa -
Ylönen pelastajana

U.S. Turku 21.11.68
Urpo Ylösen mainiot torjunnat 3. erässä toivat TuTo:lle kaksi pistettä, sillä joukkue voitti 4-3 (3-1, 0-1,1-0) SaPKon Kupittaalla, jossa 3373 henkilöä oli ottelua seuraamassa. Jää oli tahmea ja esti kiekon normaalin kulun. TuTo saa olla enemmän kuin kiitollinen, sillä kun SaPKon vastakarva alkoi puristaa, niin turkulaiset olivat liemessä. Vain taktillinen ajanpeluu auttoi pitämään tilanteen maalin voittona. SaPKon rynnistys lopussa oli suorastaan murhaavaa.
 
SaPKon maalissa pelasi ensin hatarasti Seppo Iivonen, joka erän jälkeen vaihdettiin Timo Tuomaiseen. Hän täytti aukot kuin konsanaan Ylönen vastapuolella ja tällöin myös TuTo pakotettiin puolustuskannalle. Paavo Tirkkonen oli savonlinnalaisten paras puolustaja. Raimo Turkulainen, Timo Väätämöinen ja Seppo Repo olivat hyökkääjien suuret nimet.
 
Urpo Ylösen lisaksi TuTo:n pelaajista kunnostautuivat Seppo Lindström puolustuksessa sekä Kari Torkkel hyökkääjistössa.
 
1. erä: 0-1 Seppo Repo (Jorma Muikku) 3.07, 1-1 Kari Torkkel (Seppo Lindström) 7.59, 2-1 Matias Savolainen (Reijo Paksal) 8.39, 3-1 Torkkel (Kari Johansson) 14.52. Erä jäähytön.
2. erä: 3-2 Repo 6.12, 3-3 Väätämöinen (Turkulainen) 12.23. Jäähyt: SaPKon Väätämöinen ja Tirkkonen seka TuTon Parikka kaikki 2 minuuttia.
3. erä: 4-3 Martti Salonen (Voitto Soini) 4.36. Jäähy: Tirkkonen SaPKo 2 min.
 
Rasim Hakimsan ja Lennart Jaala olivat pätevässä juristikunnossa ja antoivat yleensä kautta linjan oikeat tuomiot.

  

©2020 SaPKo - suntuubi.com