Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Varovaista Savonlinnassa
SaPKo ja SaiPa 1 - 1

 U.S. Savonlinna 10.11.68
Varovaisen ja suurelta osalta tiukan puolustuspelin johdosta SaPKo ja SaiPa jakoivat ottelupisteet maalitilanteella 1-1, erät 0-0, 1-0, 0-1. Todella vaarallisia tilanteita syntyi vain muutama ja nekin ottelun viimeisellä minuutilla. Vain ensimmäisen erän muutamia hetkiä lukuun ottamatta koko ottelulle oli tyypillistä varovaisuus. Etenkin puolustukset ottivat varman päälle. Suhteellisen hyvän yhteenoton oikeutta jakoivat onnistuneesti tuomarit Hakimsan - Jaala. Yleisöä oli 2584 maksanutta. Olosuhteet ihanteelliset: pakkasta -7 astetta ja sää selkeä.
 
1. erässä SaPKo oli tavallaan ylivoimainen, mutta joukkueelta puuttui terävyys. Vieraat joutuivat yhteen aikaan pelaamaan jopa kolmella kenttäpelaajalla, mutta onnetar ei ollut silloin suosiollinen kotijoukkueelle.
 
2. erässä vieraat saivat kootuksi voimansa ja erä vietiin pöytäkirjoihin varovaisena ja tasaisena.
 
3. erässä SaiPa lievästi hutiloi, vaikka saikin tasoittavan maalin. Lisäksi molemmilla joukkueilla oli hienot läpimurrot, mutta loistavasti pelanneet maalivahdit päättivät tilanteet onnekseen. Kotijoukkueen paras oli maalivahti Seppo Iivonen ja tiukan puolustuksen pitävimmät renkaat Tirkkonen ja Turunen. Ketjuista vastustajille vaarallisimmaksi kävi: Väätämöinen - Turkulainen - Södervik. SaiPa:n paras oli niin ikään maalivahti - Helppolainen, joka urakoi varsinkin ensimmäisessä erässä todella hienosti. Paras puolustaja oli Partinen, mutta päinvastaisia otteita - suorastaan rumaa peliä - esitti Haakana. Ketjuista hienoin yhdistelmä oli Eiskonen - Ravi - Juselius.
 
Ottelun tilastoa:
1. erä: Jäähyt: Haakana 4, Laakso ja Partinen 2 min.
2. erä: 8.39 1-0 Tirkkonen (Repo). Jäähyt: Räsänen 2 min.
3. era: 9.41 1-1 Juselius (Ravi). Jäähyt: Pennanen ja Räsänen 2 min.

©2020 SaPKo - suntuubi.com