Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ässät laukoivat maaleja
SaPKo vain puolusti: 6-2
 
U.S. Pori 7.11.68
Ässät avasi kauden lähes mestarin otteilla: sarjatulokas SaPKo sai poistua jäältä runsaan kahden tunnin puolustuksen jälkeen 6-2 hävinneenä. Tosin ensimmäisessä erässä vieraat yllättivät isännät salama-avauksella, mutta ässäläisten vastatessa tilanteeseen vauhdilla talttui SaPKo:n kärki ja joukkue tyytyi vain puolustamaan tarkoituksella selvitä mahdollisimman vähillä tappiomaaleilla. Erät 4-2, 0-0, 2-0. Maksaneita katsojia 3186.
 
Ottelu oli sekava ja tavallaan epätasainenkin. Maalinumerot eivät anna oikeata kuvaa tapahtumista. Savonlinnalaiset vetäytyivät valtavaksi pussiksi maalilleen ja porilaiset saivat hääriä lähes mielin määrin savonlinnalaisten maalilla. Maalinumerot olisivat olleet Ässille paremmatkin, mutta joukkue pidätteli liikaa laukauksiaan ja syötöissäkin olisi toivottu enemmän tarkkuutta. SaPKo:n kohdalta on mainittava, että joukkue on kehittynyt paljon luistelutaidossa, mutta pelin teknillinen puoli ja sitä säestävä "hikeentyminen" ovat edelleenkin joukkueelle vitsauksena.
 
Ottelun paras ketjuyhdistelmä löytyi Ässistä. Sen 2. ketju Honkanen - Ketola - Salmi pelasi loistavasti yhteen. Särön teki vain Veli-Pekka Ketola 3. erässä hankkimallaan 10 min. käyttäytymisrangaistuksen, minkä hän sai törmättyään tahallaan erotuomariin. Paras puolustaja kuului myös Ässien yhdistelmään, sillä Ilkka Mesikämmen kohosi terävillä katkoillaan tätä titteliä sinnikkäästi yrittävien savonlinnalaistenkin edelle. Ottelun tuomitsi tamperelainen Rashid Hakimsan tyydyttävästi.
 
Ottelun tilastoa: 1. erä: 0.39 Turkulainen 0-1. 1.07 Rautalammi 1-1. 2.13 Ketola (Heikkilä) 2-1. 5.46 Ketola 3-1. 6.36 Väätämöinen 3-2. 16.09 Honkanen 4-2. Jäähyt: Heikkilä ja Honkanen 2 min.
2. erä: Jäähyt: Turkulainen 2 min.
3. erä: 0.57 Päivinen 5-2. 19.59 Karttunen (Kilpiö) 6-2. Jäähyt: Ketola 10 min. Pennanen, Väätämöinen ja Repo 2 min.

©2020 SaPKo - suntuubi.com